Sport

Meniul „MIRACOL” al Simonei Halep la Australian Open…

 

Jucătoarea noastră de tenis, nr. 15 WTA, a câștigat clar astăzi, 6-2, 6-0 cu brazilianca Beatriz Haddad Maia (locul 83 mondial), calificându-se, ca și Sorana Cîrstea – de altfel, în turul trei la Australian Open, unde o va întâlni pe muntenegreanca Danka Kovinic, care a trecut de Emma Răducanu.

După meci, glumeață, Simona Halep a relatat care este secretul formei excelente avute: „Secretul? Am mâncat aceeași mâncare de când am venit aici. Am mâncat ouă, șuncă și cașcaval. Nu am schimbat mult regimul… Mă simt foarte bine că joc. Am 30 de ani, sunt mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor. Nu am jucat 3-4 luni (din cauza accidentărilor – n.r.), dar am revenit mai puternică. Sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune”. 

Halep este foarte apreciată în Australia, precizând în acest sens: „Dacă sunteți gata să mă primiți, pot fi australiancă. Da, puteți să-mi spuneți «Aussie Simona»”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare