Sport

Medicul Pompiliu Popescu o acuză pe Simona Halep

Medicul Pompiliu Popescu o acuză pe Simona Halep.

Medicul Pompiliu Popescu, fostul doctor al echipei naționale de fotbal, care are o vastă experiență în domeniul sportului, a avut o opinie tranșantă în privința cazului Simonei Halep, care a fost suspendată patru ani pentru dopaj. Mai mult decât atât, el condamnă și ceea ce se petrece în spațiu public, acolo unde Simona are mulți susținători, spunând că acesta este un naționalism tâmpit.

Într-un interviu amplu pentru Gazeta Sporturilor, Pompiliu Popescu a declarat:

„Simona Halep a fost testată, depistată pozitiv și suspendată. Punct. Nu contează ce a vrut, ce n-a vrut să facă, de unde a luat substanța. Din moment ce substanța era în corpul ei, ea era dopată. Toți sportivii răspund pentru ceea ce folosesc.

Un sportiv poate să folosească ceva în perioadele din afara competițiilor și să calculeze astfel încât substanța aceea să-i iasă din organism până la data la care va fi testat. Metoda calendarului funcționează, dar nu mereu, uneori mai dă greș.

Eu cred că ea a știut. Uitați-vă la musculatura Simonei Halep și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba.

Halep a făcut greșeala de a se lua la luptă cu laboratoarele atestate, adică exact de partea din proces inatacabilă. E o pierdere de vreme să contești laboratoarele.

Cel mai important element din proces e proba, iar rezultatul ei spune că Halep s-a dopat. TAS nu poate face altceva decât să constate rezultatele probelor. Simona să fie mulțumită că nu-i sunt retrase titlurile și că rămâne cu zecile de milioane de euro pe care le-a câștigat, fiindcă ar fi putut fi dată în judecată pentru recuperarea banilor, măcar din momentul în care a fost depistată.

E o convingere pornită dintr-un naționalism tâmpit. Să fii un bun român nu asta înseamnă, să dai din gură aiurea fără să te pricepi. Pe ce se bazează aceia care susțin că Simona e nevinovată? Probele doping și rezultatele lor înseamnă matematică, nu dat din gură aiurea. Halep e nevinovată fiindcă e românca noastră și ne mândrim cu ea! O prostie fără margini!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare