Sport

MECIUL ANULUI LA BRAȘOV. „Presiunea e pe Corona”!

 

Asta susține Horațiu Pașca, antrenorul Gloriei Bistrița, înaintea meciului de duminică după-amiaza, de la Brașov, contra Coronei, manșa secundă din turul 3 preliminar al Cupei EHF la handbal feminin – VEZI: BRAȘOV. Corona, la 60 de minute de grupele Cupei EHF. „Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”

Conform paginii de Facebook a grupării bistrițene, Horațiu Pașca a declarat: „Probabil că îl putem numi meciul anului 2019 pentru noi, pentru că, chiar dacă mai avem de jucat o etapă de campionat în 29 decembrie, la fel de importantă ca și acest meci, cred că returul de la Brașov poate fi o confirmare a muncii noastre depuse în ultimii ani. Sincer, cred că presiunea s-a mutat în tabăra Brașovului, pentru că a câștigat prima manșă la o diferență mică de scor. Nimic nu este jucat din punctul meu de vedere. Ne dorim foarte mult să ne calificăm în grupe și să mai putem oferi publicului bistrițean în acest sezon competițional și alte meciuri europene în compania unor formații străine. Meciul de la Brașov va fi unul deschis, se poate întâmpla orice”.

Pașca a menționat că așteaptă să fie cât mai mulți fani bistrițeni la meciul de mâine, având semnale în acest sens: „Sper să fi prins bilete în sală”.

El nu subestimează, însă, forța Coronei, despre care a afirmat: „Este una din cele mai în formă echipe din Liga Florilor în acest sezon, a confirmat asta în toate meciurile disputate până acum în campionat. Noi venim după 4 victorii consecutive și, chiar dacă am pierdut prima manșă, suntem extrem de optimiști și încrezători”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare