Sport

Mayweather, SUPERIOR lui McGregor la box!!!

 

Confruntarea mult așteptată dintre americanul Floyd Mayweather și irlandezul Conor McGregor s-a încheiat de curând în Las Vegas.

Arbitrul a întrerupt meciul în runda a 10-a, observând că McGregor este în mare dificultate. Irlandezul, specialist în UFC, s-a apărat bine pe durata întâlnirii cu un boxer titrat, cu mare experiență, însă n-a putut furniza surpriza. Pe final, Mayweather a forțat, obținând, astfel, a 50-a victorie din carieră din tot atâtea posibile.

După partidă, Floyd Mayweather a declarat: „Le-am dat fanilor ceea ce au vrut. Conor a fost mai bun decât mă gândisem. Tactica mea a fost una de așteptare, să-l văd pe rival la început de ceea ce este în stare. Eram convins că voi câștiga”.

În vârstă de 40 de ani, el a confirmat că acesta a fost ultimul meci disputat în cariera sa.

La rându-i, McGregor a relatat: „Am început bine, am dominat, însă a fost complicat să continuu în același ritm. Apoi, am obosit în fața unui adversar extrem de încrezător și foarte rapid. Nu pot decât să mă înclin în fața unui campion precum Mayweather. Mulțumesc pentru tot, Floyd! Nu consider aceasta o înfrângere, ci mai degrabă o victorie. Voi reveni”.

Astfel, Floyd „Money” Mayweather a încasat din acest show peste 300 de milioane de dolari, în timp ce Conor McGregor a avut o rețetă de „numai” 100 de milioane.

Foto: Reuters


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare