Sport

Mayweather se pregătește de revanșa cu McGregor în cușca de MMA

 

Floyd Mayweather junior, unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a anunțat că a început pregătirea pentru prima lui luptă de MMA. Campion mondial neînvins în întreaga carieră din box, americanul face astfel primul pas pentru revanșa din cușca de MMA cu irlandezul Conor McGregor.
Am început deja antrenamentele. Momentan rezistență și mișcare în ring. Abia aștept să lupt, se va întâmpla probabil până la finalul anului. Acum sunt șanse de 50%. Sunt foarte, foarte interesat. Voi lucra cu antrenori din lumea Jiu Jitsu, din lumea luptelor. Înainte să intru în cușcă trebuie să fiu foarte bine pregătit la toate aspectele. Nu e ceva nou pentru mine“, a spus Mayweather pentru fighthype.com.
Chiar dacă nu s-a referit deloc la o eventuală revanșă cu McGregor, aceasta este totuși singură explicație pentru dorința lui Mayweather de a intra în circuitul MMA.
Jurnaliștii britanici scriu că fostul pugilist va aplica în curând pentru o licență arte marțiale mixte și va lupta cu un adversar nu foarte bun până la finalul anului. În mod normal, în a doua jumătate a lui 2019 ar trebui să avem revanșă dintre McGregor și Mayweather, de această dată pe terenul irlandezului, în cușcă de MMA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare