Sport

Maxim Iacob și Victor Vizi, pe podium în Ungaria

Maxim Iacob și Victor Vizi, pe podium în Ungaria. Juniorii de la secția de badminton de la Kids Tâmpa Brașov, Maxim Iacob și Victor Vizi, împreună cu antrenorul Dan Stegaru, au participat cu lotul național U15 la tradiționalul turneu pe echipe „Nation to Nation”, desfăşurat în Ungaria, la Pecs.

Competiția a reunit la start 12 formații, dintre care 9 echipe nationale: Ungaria, Serbia, Croația, Slovenia, Polonia, Cehia, Bulgaria, Slovacia și România.

Juniorii noștri au ocupat locul secund, cu 4 victorii (5-4 cu Slovenia, 5-4 cu Bulgaria, 5-4 cu Serbia, 6-3 cu Cehia) si o înfrângere (3-6 cu Polonia).

Naționala României a fost formată din următorii sportivi: Irina Gherasim (CSU Galați), Sara Bordeianu (Siderurgistul Galați), Andreea Costache (CSO Voluntari), Alexia Miron (Interfast Bacău), Claudiu Răileanu (CS Botoșani), Ionuț Nistor (Siderurgistul Galați), Victor Vizi și Maxim Iacob(Kids Tâmpa), precum și cei doi antrenori Dorel Badiu și Dan Stegaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare