Sport

Mats Wilander e sigur: „Simona mai poate câştiga un Grand Slam”. Ce finală ar vrea suedezul la Roland Garros

 

Aflat în România pentru un eveniment găzduit de postul Eurosport, fostul mare tenismen suedez Mats Wilander, deținător a șapte titluri de Grand Slam, a vorbit despre Simona Halep, pe care o vede principala favorită la câştigarea turneului de la Roland Garros.

„Principala favorită este Simona Halep. Este diferită faţă de celelalte competitoare. Există multe adversare periculoase, dar dacă Simona Halep joacă bine, poate să câştige. Deplasarea în teren a lui Rafa Nadal şi a Simonei Halep este remarcabilă la Roland GarrosPentru mine finala de vis ar fi fost Simona Halep – Serena Williams. Simona este cel mai interesant caracter din circuit, iar pe Serena aş dori să o văd că a trecut peste perioada grea”, a spus Wilander, care este convins că românca poate câștiga din nou un Grand Slam: „Dacă poate să câştige un alt turneu de Grand Slam? Da. Poate să câştige şi pe alte suprafeţe. Poate să se impună şi pe iarbă. Eu cred că va progresa, va deveni şi mai agresivă pe teren şi părerea mea este că va fi la nivel înalt în tenis încă 3-4 de ani”.

Specialistul Eurosport a vorbit și despre despărțirea Simoni de antrenorul Darren Cahill, precizând că sportiva noastră poate avea succes și fără a-l avea lângă ea pe australian. „La Simona legătura cu Darren a fost foarte puternică, dar cred că e vorba mai mult de ceva mental. Ea e prea experimentată pentru că diferenţa între a avea succes şi a nu avea succes să stea în Darren. Eu sunt convins că ei încă discută, dar Simona a jucat bine şi fără el. Am văzut-o la Madrid”.

Al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, unde Simona Halep este deținptoarea troeului la simplu feminin, va debuta pe 26 mai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] câștigătoare de Grand Slam, diagnosticată cu două forme de cancer. Martina Navratilova a câștigat de-a lungul carierei 18 […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare