Sport

Marius Șumudică, afectat de CORONAVIRUS

 

Formația antrenată de Marius Sumudică, Gaziantep, a pierdut partida disputată ieri, cu porțile închise, împotriva lui Alanyaspor cu scorul de 1-0. Contactat telefonic de cei de la Digisport, acesta a explicat că fotbaliștii nu au putut să se concentreze din cauza pandemiei de coronavirus.

În Turcia sunt 5 cazuri, toate în aceeași familie. Asta nu mai e fotbal, nu neapărat pentru că am pierdut eu. De 3 zile se vorbește doar despre acest virus. Am 14 jucători străini cu familii în țări cu multe cazuri. E greu așa, nu poți să te concetrezi, ei au copiii și soțiile în Franța, Belgia…Au vorbit numai despre coronavirus, despre meci deloc”, a spus antrenorul la Digisport.
În ceea ce privește campionatul din Turcia, antrenorul crede că ar trebui suspendate toate meciurile, așa cum s-a întâmplat în multe alte țări.
Atmosfera e de antrenament, motivație nu e, spectatori în tribuna nu sunt. Eu cred că ar trebui oprit campionatul. Și probabil că se va opri. Apoi, e dificil de făcut programul, cât le dai jucătorilor vacanță, mai ales că ești pe final de sezon. Nu poți să încarci jucătorii, nu știu, de o asemenea problemă nu m-am mai lovit“, a zis tehnicianul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare