Sport

Marius Gliga, noul şef al secţiei de hochei de la Corona Braşov. Lovitură şi pe piaţa transferurilor. Exclusiv MyTEX

Marius Gliga, noul şef al secţiei de hochei de la Corona Braşov. Fostul mare hocheist român Marius Gliga este noul şef al secţiei de hochei pe gheaţă de la Corona Braşov. El se va ocupa prioritar de partea de academie, unde Corona are planuri mari de viitor, dar se va implica în decizii şi în ceea ce priveşte echipa de seniori. Marius Gliga va fi prezentat oficial astăzi, la Primăria Braşov. Arpad Mihaly va rămâne team manager la Corona Braşov.

Vom reveni cu detalii după conferinţa de presă la care vor mai participa Alexandru Dedu şi primarul Allen Coliban.

Totodată, Corona dă o lovitură importantă pe piaţa transferurilor. Astfel, Judd Blackwater va juca în tricoul Coronei în sezonul viitor. Cele două parţi au ajuns la un acord, mai existând doar mici detalii de pus la punct.

Canadianul a evoluat în sezonul 2020-2021 la SC Miercurea Ciuc, după care a plecat în liga secundă a Germaniei (DEL 2), la Heilbronner Falken.

Oficialii braşoveni încearcă să aducă şi jucători autohtoni, însă este destul de greu de realizat astfel de transferuri în această perioadă.

FOTO: szegedhoki.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Marius Gliga, noul şef al secţiei de hochei pe gheaţă de la Corona Braşov, a fost prezentat într-o conferinţă de presă şi a vorbit despre planurile pe care le are sub Tâmpa. […]

Back to top button