Sport

Marius Gliga: „Braşovul să fie polul de interes al hocheiului românesc”

Marius Gliga, noul şef al secţiei de hochei pe gheaţă de la Corona Braşov, a fost prezentat într-o conferinţă de presă şi a vorbit despre planurile pe care le are sub Tâmpa.

„Am reuşit să aducem alături de noi un simbol al hocheiului românesc, unul dintre cei mai mari hocheişti ai României”, a menţionat primarul Allen Coiliban.

„Rar am văzut un asemnea CV impresionant. Mă bucur să avem un om ca Marius Gliga în hocheiul braşovean, un sport atât de iubit în acest oraş”, a punctat şi Alexandru Dedu, şeful Coronei Braşov.

Marius Gliga: „Am avut mereu convingerea că în Brașov există un potențial fantastic în ceea ce priveşte hocheiul. Publicul de aici este unul fantastic”

„Sunt foarte motivat să fac parte din acest proiect. Am avut mereu convingerea că în Brașov există un potențial fantastic în ceea ce priveşte hocheiul. Am urmărit din afară cu mare plăcere tot ce se întâmplă şi acum vreau să împărtăşesc din experienţa mea şi să aducem un suflu nou. Publicul de aici este unul fantastic, întotdeuna mi-a făcut plăcere să fiu în tribună la meciuri. Să transformăm hocheiul pe gheaţă într-un pol de interes la Braşov şi să facem ca Braşovul să devină polul de interes al hocheiului românesc, cum se spune, să le furăm şunca din fasole celor din Harghita. La început vreau să evaluez corect situaţia. Infrastructura este una excelentă, se vorbeşte că Braşovul va avea şi un al doilea potinoar. Trebuie să creştem numărul de jucători, să avem schimbul de mâine. Se poate intra direct în contact cu IIHF, sper să avem programe suficient de bune pe care să le implementăm”, a spus Marius Gliga.

Toate declaraţiile pe Facebook Primăria Braşov:


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
dominic
4 luni în urmă

Succes Marius Gliga!

Back to top button