Sport

Mariana Tîrcă – selecționer?

Mariana Tîrcă – selecționer?

Naționala de handbal feminin a României a învins Macedonia de Nord cu 31-23 și s-a calificat în grupele principale ale Campionatului European. „Tricolorele” antrenate de Florentin Pera au intrat, însă, cu zero puncte în faza următoare. Ca și Germania, de altfel, în seria rezultată din unirea grupelor C și D. Franța și Muntenegru au câte 4 puncte, în timp ce Olanda și Spania, câte 2.

Astfel, șansele ca România să se califice în finalele competiției sunt minime. Cristina Neagu & Co. vor mai întâlni Spania (11 noiembrie), Muntenegru (15 noiembrie) și Germania (16 noiembrie).

În social-media au apărut, deja, postări ale contrestatarilor selecționerului Florentin Pera. Pe grupul de Facebook HANDBAL Liga Nationala s-a relatat: „Doamna Mariana Tîrcă ar fi cea mai bună variantă pentru a antrena Naționala României de handbal feminin”. În prezent, Mariana Tîrcă ocupă funcția de director tehnic la FRH. Supervizează activitatea tuturor loturilor naționale feminine.

Bineînțeles, reacțiile fanilor handbalului românesc nu au întârziat să apară:

„Lăsați omul ăsta să-și faca treaba!” (cu referire la Florentin Pera – n.r.)

„S-a terminat cumva Campionatul Eropean?!… Dacă nu, hai să comentăm ce se întâmplă acolo, deocamdată, nu?!”

„Nu este o somitate în antrenorat Pera, dar, chiar așa să sari pe el după 6 jocuri (cred ca are max. 2 luni de când e cu echipa), asta nu sună a bine”

„(Mariana Tîrcă – n.r.) Ar fi și imparțială“

„Îngropa nu antrena“

„Adevărat, trebuie adus Adi Talent (Adrian Vasile – n.r.) înapoi”

Altfel, după eșecul categoric al României din meciul cu Franța, Mariana Tîrcă i-a transmis un mesaj emoționant, de îmbărbătare, fiicei sale, Sorina Grozav.

Mariana Tîrcă – selecționer?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button