Sport

Mariana Târcă, ÎN OPOZIȚIE

 

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, este acuzat de multe persoane din fenomen că a „acaparat” această disciplină sportivă la noi în țară.

Astfel, cu un an înainte de alegeri, s-a și lansat o candidatură la șefia FRH, capabilă să-l înlăture pe Dedu de la putere. Este vorba de fostul arbitru internațional Constantin Din, care a declarat, printre altele: „Eu vreau să vin să aduc bani în handbal, nu să iau. Este o chestiune foarte importantă şi sunt sigur că voi reuşi să fac acest lucru… Să nu avem un sediu în care să ne desfăşurăm activitatea este groaznic, pentru că sediul federaţiei este într-o stare care nu permite primirea unor oaspeţi. Scopul nostru este de a mări numărul participanţilor şi de a avea un produs de marketing serios. Nu este posibil să urmeze un meci de Liga Campionilor şi să nu avem măcar o emisiune a acestui produs. Mi-e teamă că handbalul poate ajunge şi mai jos decât este acum, de la 4.000 de practicanţi să ajungem la 2.000, la 1.000 şi apoi să dispară interesul. De aceea vrem să reconstruim handbalul”.

Mariana Târcă, fost director tehnic la Corona Brașov, a fost prezentă la evenimentul de lansare a candidaturii lui Din, ea fiind și la precedentele alegeri federale în tabăra anti-Dedu. La această acțiune au mai participat Vasile Stângă și Viorel Mazilu. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare