Sport

Marian Ivan: „Să nu se uite că la FC Brașov marile performanțe au fost realizate când erau oameni din oraș la conducere”

Marian Ivan este unul dintre numele vehiculate pentru funcția de președinte la FC Brașov – Detalii, AICI.

Fost internațional și jucător emblematic pentru FC Brașov, Marian Ivan ne-a declarat privitor la acest subiect: „Nu am discutat cu nimeni din Primărie. Oricum, le mulțumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine. Sper să se ia cea mai bună decizie cu numirea noului președinte la FC Brașov. Să nu se uite că la FC Brașov marile performanțe au fost realizate când erau oameni din oraș la conducere. Iar în Brașov sunt destule persoane cu competențele necesare pentru a gestiona cum trebuie destinele acestui club. FC Brașov trebuie să promoveze în Superligă, acolo unde-i este locul”.

De asemenea, Marian Ivan a punctat că la FC Brașov e necesar să fie cât mai mulți jucători tineri, de perspectivă, din județ, așa cum era în trecut: „FC Brașov trebuie să fie rampa de lansare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] noi angajamente sau vor fi „trimiși la plimbare”. Nu se știe, deocamdată, nici cine va fi noul președinte al celor de la FC […]

11 luni în urmă

[…] FC Brașov a jucat astăzi un meci amical cu Inter Cristian, formație din Liga 4. […]

Back to top button