Sport

Marian Drăgulescu, „ÎN RĂZBOI” cu Federația Română de Gimnastică!!!

 

Pe contul său de Facebook, Marian Drăgulescu a postat un mesaj dur la adresa conducerii Federației Române de Gimnastică, pe care-l redăm în rândurile ce urmează:

„Sunt avertizat, mai mult sau mai puțin oficial din conducerea sportului, că va urma o conferință de presă, ca start la o campanie de denigrare a mea, dacă voi da curs acțiunii în instanță a actualului președinte FRG.

Este fără precedent în gimnastica românească ceea ce se întâmplă în mijlocul unui ciclu olimpic, cu 2 ani înaintea J.O. Tokyo 2020.

1. În acest moment are loc Cupa Mondială de la Doha. Echipa României a plecat fără personal medical. Cristian Bățagă a făcut ruptură de tendon ahilian.

2. Dintr-o neglijență a FRG cu care s-au întocmit formalitatile pentru concurs, am fost obligat să concurez la Swiss Cup în noiembrie 2017, solicitând concediul de odihnă pentru a motiva absența din țară.

3. Nerecunoașterea mea ca sportiv de înaltă performanță în luna decembrie de către FRG nu mi-a adus doar mie prejudicii, ci a nedreptățit financiar și moral întreaga echipă care m-a pregătit pe mine, cei 4 antrenori și echipa medicală.

4. Deși exista oportunitatea, FRG a refuzat includerea Cătălinei Ponor și a mea pe lista candidaturilor ca reprezentanți ai sportivilor în conducerea Federației Internaționale de Gimnastică.

În august 2018, au loc Campionatele Europene de gimnastică, și acesta este următorul meu obiectiv ca sportiv de performanță”.

Într-o altă postare, ulterioară celei de mai sus, „Marocanul” a relatat: „FRG îmi transmite azi într-un comunicat: «Federația Română de Gimnastică îl aşteaptă pe Marian Drăgulescu la lotul olimpic, pentru a reconfirma prin performanţe sportive poziţia de campion pe care o deţine».

După 31 de medalii europene, mondiale și olimpice, FRG așteaptă de la mine să reconfirm că sunt campion. Ma întristează profund mesajul. Cu atât mai mult cu cât președintele federației este campioană olimpică.

Comunicatul FRG a fost difuzat după ce am solicitat conducerii răspunsuri referitoare la câteva situații despre care mă gândesc că nu sunt lămurite si că ating activități necesare în gimnastica de înaltă performanță. Răspunsurile au fost superficiale”.

În continuare, Marian Drăgulescu a punctat că dorește să câștige medalii la Olimpiada de la Tokyo, dar „după 30 de ani de activitate competițională mă simt pregătit să derulez o serie de programe de formare pentru copii, conștient că avem nevoie de refacerea unei baze de selecții pentru a avea campioni în gimnastică, în viitor. Și după antrenamentele de la Györ am planuri si pentru alte programe în sportul pe care l-am practicat întotdeauna cu pasiune. Și pentru aceste programe avem cu toții nevoie de eficiență și management eficient”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare