Sport

Maria Sharapova, CE VESTE…

 

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova a anunțat astăzi, într-un articol publicat în Vanity Fair, că spune „stop” tenisului de mare performanță.

Rusoaica, în vârstă de 32 de ani, cu 5 titluri de Grand Slam cucerite și o medalie olimpică de argint avută în carieră (Londra – 2012), a explicat decizia luată: „Accidentările la umăr nu sunt noi pentru mine. Tendoanele s-au uzat. Am suferit mai multe operații, am făcut și multă fizioterapie. De ceva timp, simplul fapt că mă prezentam la meciuri era o victorie pentru mine”.

Fostul lider WTA a avut parte și de o suspendare în carieră, fiind depistată pozitiv cu meldonium la Australian Open 2016. Astfel, ea a stat pe tușă până în aprilie 2017, după care n-a mai prins forma de dinainte.

Totuși, la US Open 2017, la 6 luni de la revenire, a reușit s-o învingă pe Simona Halep în primul tur. A câștigat și un turneu WTA, la Tianjin, în China 2017, pentru ca la Roma, în 2018, să ajungă în semifinale.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare