Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Viorel Tamaș – marele câștigător!!!

  • maraton1_4.jpg
  • familie_3.jpg
 

Este o atmosferă deosebită la Brasov International Marathon 2017 powered by Telekom Romania. În Piața Sfatului, participanții trec linia de sosire în aplauzele spectatorilor, care apreciază cum se cuvine efortul depus.

Marele câștigător, cel al cursei de maraton, este Viorel Tamaș, care a fost cronometrat cu timpul de 2h.38.53. Pe locul secund s-a clasat Liviu Croitoru, din Republica Moldova, la 4 minute distanță, al treilea fiind Claudiu Cristian Gorgan.

Prima femeie care a încheiat întrecerea de maraton este Iulia Găinariu (3h.08.33).

La semimaraton, primul s-a clasat Mihai Bizniuc (1h.12.44), Adela Paulina Bălțoi cucerind „aurul” la feminin (1h.28.14).

Călin Vaipan s-a impus în concursul de 10 km (42.45), unde Elena Alexandrescu a câștigat proba feminină (46.51).

Circa 2.500 de oameni – peste 100 din străinătate, din 21 de țări – s-au înscris la acest eveniment sportiv cu recunoaștere internațională, care an de an crește frumos, unele familii fiind un exemplu pentru modul cum promovează un stil de viață sănătos (foto 2 și 3).

 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare