Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Ultima săptămână de înscrieri!!!

 

Pe 29 mai, la Brașov va fi sărbătoare! Se va alerga pe străzile din oraș și din afara acestuia la cea de-a doua ediție a Maratonului Internațional Brașov.

Dacă nu te-ai înscris încă, te anunțăm că mai ai timp să te înregistrezi online doar până la data de 22 mai accesând site-ul întrecerii, http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Startul se va da la ora 8.30 la toate cursele. Copiii vor lua startul începând cu ora 16.30. Indiferent de distanța pe care alegi să o parcurgi, important este să te bucuri din plin de fiecare kilometru alergat în orașul din inima Transilvaniei.

Prin intermediul Fundației Telekom România, toate taxele strânse la cursa de 5 km, dar și 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, ștafetă, semimaraton și 10 km) vor fi donate copiiilor cu autism, beneficiarii Asociației „Copiii de Cristal”.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare