Sport

Maratonul Internațional Brașov: taxe direcționate către Hospice Casa Speranței!

 

Organizatorii Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Sport sprijină cauzele sociale și direcționează 15% din totalul încasărilor în beneficiul Hospice Casa Speranței, care sprijină de 25 de ani copiii și adulții cu boli incurabile.

Mai mult, și totalul încasărilor înregistrate la Cursa Populară de 5,7 kilometri va merge către Hospice Casa Speranței. 

Organizatorii competiției lucrează alături de comunitatea locală și, pe lângă sprijinul acordat Hospice Casa Speranței, încurajează și adopția cât mai largă a sportului și a stilului sănătos de viață, atât prin trecerea Crosului Universității „Transilvania” sub umbrela Maratonului Internațional Brașov, cât și prin acordarea accesului gratuit pentru brașoveni la cursele populare și la Cursa Copiilor.

Maratonul Internațional Brașov înseamnă două zile de spectacol, pe 19 și 20 mai, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România. 

Înscrierile în competiție sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina noului site http://maratonulbrasov.ro/

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări, Fundația Transilvania Expres și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali, Cinema One – partener gold, Banca Transilvania, Eva Energy, Urban Invest, Paradisul Acvatic – parteneri silver, Dorna, Ciuc Natur Radler, PowerBar – parteneri revitalizare, Columbia, Brasov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener preventie și Telekom Sport – partener media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul  http://maratonulbrasov.ro/ şi pe pagina de Facebook a competiției, https://www.facebook.com/maratonulbrasov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare