Sport

Maraton Night Challenge pe potecile Tâmpei

Maraton Night Challenge, alergare la lumina frontalei pe potecile Tâmpei, are startul sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 20.15.

Startul la Maraton Night Challenge se va da de pe Aleea de Sub Tâmpa, alergarea continuând pe traseul serpentinelor, apoi pe Vf. Tâmpa și coborâre prin Șaua Tâmpei pe poteca ce înconjoară muntele, până înapoi la locul de pornire.

Organizatorii au anunțat că cei care nu s-au înscris încă o pot face mâine, între orele 14.00 și 20.00, pe Aleea Tiberiu Brediceanu, unde va avea loc și startul.

Prima ediție a Brașov Marathon Night Challenge vine cu premii pentru clasamentul general, locurile 1-3, dar și cu două alte categorii speciale, Queen & King of Tâmpa. Premiile se pot cumula, astfel încât cel ce ajunge cel mai rapid în vârf și parcurge traseul integral în cel mai scurt timp pleacă acasă cu două premii.

Maraton Night Challenge | MyTex.ro
Maraton Night Challenge pe potecile Tâmpei 10

Pentru mai multe detalii: https://www.brasovmarathon.ro/


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare