Sport

Mai FUMEAZĂ Marius Constantin?! RĂSPUNS cu zâmbetul pe buze…

 

Ajuns la 36 de ani, fundașul central brașovean Marius Constantin este unul dintre fotbaliștii de bază ai Universității Craiova.

La finalul partidei de sâmbătă seară, de pe „Ion Oblemenco”, câștigată de olteni în fața celor de la Dinamo București (1-0), jucătorul ex-„stegar” a relatat: „Am vrut neapărat să câștigăm, pentru suporteri, pentru toți din Craiova, dar mai ales pentru a ține aproape de primele două locuri (Universitatea ocupă locul 3 în Liga 1, cu 43 de puncte – n.r.). Toți jucătorii își aduc aportul foarte bine pe faza defensivă. Ne apărăm bine, atacăm bine… Nu știu dacă se câștigă campionatul cu apărarea, vrem să ne îmbunătățim jocul cât mai mult și sperăm cu această victorie să ne descătușăm și noi puțin. Pentru mine, a fost un joc ca oricare altul, am jucat de foarte multe ori cu Dinamo… Avem o echipă profesionistă pe toate planurile, nutriție și pregătire fizică, suntem foarte bine pregătiți. O să joc cât mă simt bine și cât sunt sănătos”.

Apoi, la mixed-zone, un reporter l-a întrebat pe Marius Constantin: „Să nu te superi pe mine, mai fumezi?”, răspunsul dat instantaneu de fotbalist, cu zâmbetul pe buze, fiind: „Bine-nțeles!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare