Sport

„Lupii” – victorie şi cu Ferencvaros

„Lupii” – victorie şi cu Ferencvaros. Corona Braşov îşi continuă seria perfectă din 2023, ajungând la 8 victorii în acest an. Două cu Sportul Studenţesc în Liga Naţională şi şase în Erste Liga.

„Lupii” – victorie şi cu Ferencvaros. Aseară, la Patinoarul Olimpic, „lupii” au învins-o pe Ferencvaros, 2-1. Sills a marcat primul, în minutul 9. Dar scorul primei pauze a fost 1-1, după reuşita semnată de Kulmala, în minutul 15. Domingue a marcat pentru 2-1 în minutul 26, golul fiind care care în final a decis şi câştigătoarea, în condiţiile în care nu s-a mai înscris.

Cu 58 puncte, Corona e pe 3 în clasamentul sezonului regulat, cu 12 puncte peste Ferencvaros, ocupanta locului 7. Pe primele două locuri sunt ACSH Gheorgheni – 70 p şi Budapest Akademia (MAC) – 64 p. Astfel cu 5 meciuri rămase de disputat din această fază a competiţiei, „lupii” şi-au asigurat în mare măsură un loc în top 6.

Pentru Corona urmează trei jocuri în Ungaria, cu DEAC – 19 ianuarie, Budapest Akademia (MAC) – 20 ianuarie şi DVTK – 22 ianuarie. Ultimele două meciuri din sezonul regulat vor fi la Patinoarul „Olimpic” din Braşov, cu Feha19 – 27 ianuarie şi Dunaujvaros – 1 februarie.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare