Sport

Corona – încă un meci cu goluri multe

Corona – încă un meci cu goluri multe. Corona Braşov şi-a continuat aseară seria de victorii în Erste Liga la hochei pe gheaţă. La Patinoarul „Olimpic”, „lupii” au învins-o cu 5-4 pe Ujpest şi şi-au asigurat în mare măsură un loc între primele 6 la finalul sezonului regulat.

Corona – încă un meci cu goluri multe. Oaspeţii au condus cu 1-0, după golul lui Nemeth din minutul 6, dar Sills a egalat imediat. Valchar i-a dus pe „lupi” în avantaj în minutul 17. Repriza a doua s-a încheiat la egalitate, 2-2. Gliga şi Sills au punctat pentru Corona, Shirley şi Kiss marcând pentru formaţia maghiară. În repriza a treia, VanWormer a făcut 5-3 şi a securizat victoria braşovenilor. Oaspeţii au redus din handicap prin Simon, dar nu au putut să egaleze.

În clasament, pe primele trei poziţii sunt ACSH Gheorgheni – 67 p, Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) – 61 p şi Corona Braşov – 55 p. „Lupii” au un avans important, 9 puncte, faţă de Sport Club Miercurea Ciuc, formaţia care ocupă locul 7.

Mâine, de la ora 17.30, tot la Patinoarul „Olimpic”, Corona se va duela cu Ferencvaros. Vor urma trei jocuri în Ungaria, cu DEAC (19 ianuarie), Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) (20 ianuarie) şi DVTK (22 ianuarie). Ultimele două partide, cu Feha19 (27 ianuarie) şi Dunaujvaros (1 februarie), vor fi la Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] – victorie şi cu Ferencvaros. Corona Braşov îşi continuă seria perfectă din 2023, ajungând la 8 victorii în acest an. Două cu Sportul […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare