Sport

„Lupii” – remontada de zile mari cu DEAC. Victorii pe linie în 2023

„Lupii” – remontada de zile mari cu DEAC. Hocheiştii de la Corona traversează un moment excelent. „Lupii” au victorii pe linie în 2023, ajungând aseară la cinci succese consecutive în Erste Liga.

„Lupii” – remontada de zile mari cu DEAC. La Patinoarul „Olimpic”, Corona Braşov a întâlnit-o pe DEAC, iar maghiarii au început tare disputa. Mihalik a deschis scorul în minutul 6, iar Sandor şi Molnar au făcut 3-0 în startul părţii a doua. A fost momentul în care „lupii” au preluat controlul şi au reuşit o remontada de zile mari. Până la a doua pauză, Corona a egalat, Domingue, VanWormer şi Schaber marcând în poarta oaspeţilor. Sills i-a dus pe „lupi” în avantaj în minutul 43, VanWormer a făcut 5-3 la intrarea în ultimele 10 minute, iar scorul final, 6-3, a fost stabilit de Valchar, în minutul 57.

Cu 52 de puncte, Corona ocupă locul 3 în clasamentul sezonului regulat, pe primele două poziţii fiind ACSH Gheorgheni – 67 p şi Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) – 58 p.

În această fază a sezonului, „lupii” mai au de disputat 7 partide. Astăzi, de la ora 18.30, la Patinoarul „Olimpic”, se vor duela cu Ujpest, iar duminică o or întâlni pe Ferencvaros. Vor urma trei jocuri în Ungaria, cu DEAC (19 ianuarie), Budapest Jegkorong Akademia HC (MAC) (20 ianuarie) şi DVTK (22 ianuarie). Ultimele două partide, cu Feha19 (27 ianuarie) şi Dunaujvaros (1 februarie), vor fi la Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] – încă un meci cu goluri multe. Corona Braşov şi-a continuat aseară seria de victorii în Erste Liga la hochei pe gheaţă. La Patinoarul „Olimpic”, „lupii” au învins-o cu 5-4 […]

1 an în urmă

[…] Corona Brașov – tot pe podium în Erste Liga. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare