Sport

Lupescu sau Burleanu?!

 

Pe ultima sută de metri a alegerilor pentru șefia FRF, cum scopul scuză mijloacele, Ionuț Lupescu a dat mâna cu PSD-ul, crezând – poate – că așa devine mult mai puternic. Chestia asta, cu dus-întors, i-a iritat pe mulți dintre simpatizanții săi, în special din zona Ardealului, care au privit cu acreală apariția „Kaiserului” alături de primărița Bucureștiului ori au citit/ascultat cu lehamite mesajele de susținere ale lui Liviu Dragnea. De asemenea, prezent la o televiziune social-democrată la o oră de maximă audiență, lui Lupescu i s-au închinat ode mai ceva ca-n Coreea de Nord, la adresa conducătorului iubit, chiar și Sir Alex Ferguson fiind invitat să spună „poezii”.

Forțând nota, propaganda, care-l dă drept sigur câștigător pe Ionuț Lupescu, a anunțat, deja, schema noii conduceri de la Casa Fotbalului, cu Justin Ștefan, secretar general, cu „pionii” Prunea ori Răducioiu plasați în funcții cheie, cu Balaj propulsat șef la CCA și cu (atenție!) Costel Gâlcă „uns” selecționer în locul lui Cosmin Contra, o „Guriță” cu rezultate apreciate după plecarea neamțului prăfuit, căruia i s-a promis – nu demult – sprijin și încredere.

Până acum doi ani, Răzvan Burleanu pășea țanțoș alături de Liviu Dragnea și de prietenul acestuia Vasile Dâncu pe la diversele confruntări ale primei reprezentative, în băi de mulțime tricolore, după care a apărut „războiul” cu „statul paralel”, iar relațiile cu propagandiștii au înghețat. Acum, doctorul decorat poate miza pe atuul neatârnatului politic, al celui mai presus de tot felul de interese, căci la vrăjeală se pricepe de minune.

CITEȘTE ȘI: Cu cine votează BRAȘOVUL la alegerile FRF de mâine?!… Vor fi răsturnări de situație în urma implicării politicului?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare