Sport

Lumea fotbalului deplânge moartea legendarului Pele

Lumea fotbalului deplânge moartea legendarului Pele

La scurt timp după anunțul că Pele a murit, Cristiano Ronaldo i-a adus un omagiu emoționant lui Pele, într-o postare pe contul său de Instagram.

Un simplu «adio» eternului rege Pele nu va fi niciodată suficient pentru a exprima durerea simțită acum de întreaga lume a fotbalului. O inspirație pentru atâtea milioane de oameni, o referință de ieri, de azi, pentru totdeauna. Afecțiunea pe care mi-a arătat-o ​​mereu a fost reciprocă în fiecare moment pe care l-am împărtășit, chiar și de la distanță. Nu va fi niciodată uitat și amintirea lui va rămâne veșnică pentru iubitorii de fotbal. Odihnește-te în pace, rege Pele”, a scris Ronaldo.
La rândul său, Leo Messi a transmis pe contul său de Instagram un mesaj de condoleanțe. „Odihnește-te în pace, Pele”.
Fotbalistul brazilian Neymar, care poartă acum tricoul nr. 10 al Braziliei făcut celebru de Pele, i-a adus un omagiu lui Pele, apreciind că „a schimbat” totul în lumea fotbalului.

Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. A dat voce săracilor, oamenilor de culoare și mai ales: a dat vizibilitate Braziliei. Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul datorită Regelui! A plecat, dar magia lui rămâne. Pele este veșnic!”, a transmis Neymar, citat de The Guardian.
O reacție a venit și din partea lui Kylian Mbappe, pe contul său de Twitter.

„Regele fotbalului ne-a părăsit, dar moștenirea lui nu va fi uitată niciodată. Odihnește-te în pace, rege”.
Fostul jucător englez de fotbal Sir Geoffrey Hurst a transmis că este „mândru” că a împărțit terenul cu Pele. „Pentru mine, Pele rămâne cel mai mare din toate timpurile și am fost mândru că am fost pe teren cu el. Odihnește-te în pace, Pele, și mulțumesc”, a scris Geoff Hurst pe contul său de Twitter.
Lumea fotbalului deplânge moartea legendarului Pele. Și cluburile Liverpool, Juventus, Real Madrid și PSG au transmis mesaje în memoria lui Pele.

„O legendă, o icoană care va fi pentru totdeauna amintită. Odihnește-te în pace, Pele!”, au scris „cormoranii” pe contul oficial, potrivit GSP.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

🙁

Back to top button