Sport

Lucrări la complexul de trambuline de la Râșnov / Pe când instalarea tribunelor și a nocturnei

Lucrări la complexul de trambuline de la Râșnov.

Federația Română de Schi Biatlon (FRSB) a anunțat că au început lucrările de schimbare a gazonului la trambulina K 90 din cadrul Complexului Olimpic Valea Cărbunării din Râșnov.

Lucrări la complexul de trambuline de la Râșnov

„Se elimină gazonul vechi, se curăță suprafața, se instalează plasă împotriva cârtițelor și se reface gazonul de iarbă. Toate aceste lucrări sunt esențiale pentru pregătirea competiției internaționale de sărituri cu schiurile, Cupa Mondială de vară – Grand Prix, programată în perioada 20-22 septembrie 2024, atât la masculin, cât și la feminin”, au informat responsabilii FRSB.

Iubitorii săriturilor cu schiurile așteaptă ca acest cochet complex sportiv de pe Valea Cărbunării să aibă și instalație de nocturnă proprie, și tribune pentru a mai putea găzdui și etape din Cupa Mondială de iarnă la masculin, conform cerințelor FIS. Despre asta, oficialitățile române au vorbit încă din 2020…

Se știe, la Râșnov, cu ocazie FOTE 2028, vor fi programate și întreceri de schi nordic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button