Sport

Lucescu jr. și Olăroiu, după… BRAȘOVEANU?!

 

Antrenorii Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt pe lista scurtă a echipei… Lion City Sailors din Singapore, pregătită până recent de Aurelio Vidmar. Conform The Straits Times, în cărți ar mai fi portughezul Rui Vitoria și sârbul Ljubinko Drulovic.

În prezent pe locul 2 în Singapore, cu 17 puncte, Lion City Sailors are un proiect amplu, dorind să devină o forță în fotbalul asiatic. Astfel, sunt puși foarte mulți bani în joc, dovadă că au fost achiziționați – deocamdată – doi stranieri de mare valoare, Diego Lopes (ex-Benfica) și Jorge Fellipe (ex-Boavista).

În cazul în care fie „Juniorul”, fie „Oli” ar ajunge în Singapore, alesul ar călca pe urmele… brașoveanului Bogdan Brașoveanu (foto), fost atacant la Tractorul și FC Brașov, care a fost manager general la Albirex Niigata, actualul lider din Singapore, cu 20 de puncte, în perioada 2004-2010.

În prezent, Brașoveanu se află în Canada, fiind director executiv la Rush Soccer Academy. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare