Sport

LOCUL 5 LA MONDIALE. Un sportiv de la CS Cheile Grădiștei s-a remarcat!!!

 

UPDATE. Gheorghe Pop n-a mai repetat evoluția bună de la sprint, terminând pe locul 19 proba de pursuit de la Mondialele de schi role. Slovacul Otcenas a terminat iarăși pe primul loc.

La Otepaa, în Estonia, s-au disputat ieri cursele de sprint din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon role.

Din delegația României a ieșit în evidență Gheorghe Pop, sportiv legitimat la CS Cheile Grădiștei (județul Brașov), care în proba de 10 kilometri a seniorilor s-a clasat pe locul 5 – 27.24.1 (2). Victoria i-a revenit slovacului Martin Otcenas – 26.14.9 (1).

În cursa similară a juniorilor, dintre români, cel mai bun loc a fost ocupat de Raul Flore – 8. La junioare (7.5 km), Larisa Cotruș a avut cea mai valoroasă clasare dintre „tricolore”, pe a 9-a poziție, în vreme ce la senioare Luminița Pișcoran a fost abia a 24-a.

Astăzi de dispută probele de pursuit.

Amintim că Ioan Lungociu, antrenor federal, a declarat că obiectivul României la această competiție este ocuparea unui loc în top 6. Dezideratul a fost, așadar, atins.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button