Sport

Livetext Liga 2. FC Brașov – a fi sau a nu fi în play-off / Speranțe risipite

FC Brașov – a fi sau a nu fi în play-off.

Arbitrul Iulian Dima a fluierat finalul întâlnirii. FC Brașov va juca în play-out, după un meci în care i s-au aliniat planetele doar pentru vreo 25 de minute. În acel interval, brașovenii au sperat la play-off, dar apoi Zeița Fortuna le-a întors fața.

Minutul 90+4. Ratare mare a celor de la FC Brașov.

Metaloglobus a învins Chiajna cu 2-1.

Concordia Chiajna a egalat, 1-1, cu Metaloglobus. Și FC Buzău a înscris. E 1-1 la Baia Mare.

Minutul 79. Unirea Slobozia a egalat, 2-2. „Galben-negrii” sunt la acest scor în play-out.

Minutul 65. FC Brașov a dat lovitura la Slobozia. Conduce cu 2-1, iar în acest moment este în play-off! Bulgarul Angelov a înscris iar cu o frumoasă lovitură de cap.

Minutul 60. Meci echilibrat și de uzură la Slobozia, fără ocazii. Ambele formații fac greșeli, probabil și din cauza mizei.

Repriza a doua

Iată și scorurile la pauză în etapa a 19-a din Liga 2: FC Brașov – Unirea Slobozia 1-1; Minaur Baia Mare – FC Buzău 1-0; Metaloglobus București – Concordia Chiajna 1-0; CSM Slatina – Unirea Dej 0-1; Ripensia Timișoara – CSA Steaua 0-0; Poli Iași – Progresul Spartac București 1-0; Dumbrăvița – Oțelul Galați 1-1; Csikszereda – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 0-0; Unirea Constanța – Șelimbăr 0-1.

Reamintim, ca FC Brașov să joace în play-off, e necesar să învingă la Slobozia. În plus, ca FC Buzău să piardă la Baia Mare, iar Chiajna să nu câștige cu Metaloglobus.

Minutul 45+3. Baia Mare a înscris, 1-0 cu FC Buzău. La aceste scoruri, dacă FC Brașov se va impune la Slobozia va accede în play-off-ul Ligii 2.

Pauză la Slobozia, Unirea – FC Brașov, 1-1.

Minutul 40. A înscris Metaloglobus în disputa cu Concordia Chiajna, 1-0. La Baia Mare, cu FC Buzău, scorul este 0-0.

Minutul 34. A egalat FC Brașov, 1-1! Gol dat de bulgarul Angelov.

„Galben-negrii” n-au arătat nimic în primele 30 de minute.

Minutul 28. A înscris Unirea Slobozia, prin Rus, 1-0. FC Brașov e în play-out.

Minutul 15. În meciurile de care depinde prezența Brașovului în play-off, Metaloglobus București – Concordia Chiajna și Minaur Baia Mare – FC Buzău, nu s-a marcat până acum.

Minutul 14. Ureche a respins de sub transversală lovitura de cap a lui Ekollo. A fost prima ocazie a meciului.

A început partida.

Formații

Unirea Slobozia (albastru complet): Contra – Ben Levy, I. Dinu, Coadă, C. Toma (cpt.), Ekollo, Prejmerean, Bujor, Silaghi, Afalna, C. Rus. Rezerve: Păduraru – Bolohan, Mustacă, Boțogan, Golda, Dorobanțu. Antrenor: C. Enache.

FC Brașov (galben-negru): Ureche – Burlacu, Fustar (cpt.), T. Oltean, Sorsa, V. Constantin, R. Lazăr, Izata, Dumbravă, Cociș, Angelov. Rezerve: Dobre – Lascu, Saim Tudor, Diallo, Mitrov, Kirilenko, Spătaru, Chică-Roșă, Boboc. Antrenor: Dan Alexa.

…………………..

Echipa antrenată de Dan Alexa joacă astăzi la Slobozia, cu Unirea, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 2. Partida începe la ora 13.00.

Pentru a se califica în play-off-ul competiției, „galben-negrii” trebuie să învingă în Ialomița. În plus, este necesar ca FC Buzău să piardă la Baia Mare. Dar e obligatoriu și ca echipa din Chiajna să nu se impună în meciul cu Metaloglobus.

FC Brașov – a fi sau a nu fi în play-off

„Este un joc unde, practic, mergem să obţinem cele trei puncte. Sincer vă spun, îmi este greu să cred că mai putem prinde play-off-ul. Depinde de foarte mulţi factori… Avem nevoie de încredere. Eu cred că va fi un duel interesant, pentru că şi pentru Slobozia este un meci decisiv. Rivalii au şanse mult mai mari ca noi să prindă play-off-ul, în eventualitatea în care câştigă. La noi, şi dacă învingem, trebuie să se alinieze planetele. E foarte greu… Va fi un meci disputat. Am pretenţii de la jucătorii mei să arate foarte multă determinare și curaj. În eventualitatea în care nu prindem play-off-ul, avem nevoie de puncte pentru a avea un play-out liniştit”, a declarat Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov.

Confruntarea de la Slobozia este arbitrată la centru de Iulian Dima (București). La tușe, el va fi ajutat de Doru Lucaciu (Cluj) și Stan Prodan (Alexandria). Observatori au fost delegați Stan Prodan (Alexandria) și Lucian Cârjă (Constanța).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Livetext Liga 2. FC Brașov – a fi sau a nu fi în play-off / Speranțe risipite […]

Back to top button