Sport

FC Brașov – 3% șanse

FC Brașov – 3% șanse.
Înaintea meciului de la Slobozia, cu Unirea, programat duminică, de la ora 13.00, contând pentru ultima etapă din sezonul regular al Ligii 2, „FC Brașov are 3% șanse de calificare în play-off”, potrivit antrenorului Dan Alexa.

FC Brașov – 3% șanse

Ca să se întâmple minunea, „galben-negrii” trebuie să câștige în Ialomița, iar FC Buzău să piardă la Baia Mare. De asemenea, e necesar ca nici Concordia Chiajna să nu se impună în deplasarea de la Metaloglubus București.

Până la finele săptămânii, elevii „Chirurgului” se vor testa astăzi după-amiază cu formația din Codlea, aflată în Liga 4. 

Despre play-off și play-out

Altfel, luni, 13 martie, se stabilește programul echipelor din Liga 2 în play-off, respectiv play-out. FRF va transmite în direct evenimentul pe canalul său de Youtube, începând cu ora 13.00.

Combatantele rămân cu punctele adjudecate până în prezent. Nu se înjumătățesc, precum în Liga 1.

La finalul play-off-ului (sistem tur-retur), primele două clasate vor promova direct în Superligă, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa baraj în dublă manșă cu locurile 8, respectiv 7 din play-out-ul primei ligi. Steaua nu are drept de promovare.

În play-out-ul Ligii 2 ajung formațiile clasate pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular. În această fază sunt două serii.

În Grupa A sunt repartizate echipele de pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18 și 19, iar în Grupa B ajung grupările care termină pe pozițiile 8, 9, 12, 13, 16, 17 și 20.

În fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație.  

În Liga 3 vor retrograda cinci grupări, ultimele două din fiecare grupă de play-out (locurile 6 și 7). Echipele de pe locurile 5 din cele două serii vor juca baraj de menținere în Liga 2 în dublă manșă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Pentru FC Brașov urmează partida de duminică de la Slobozia, care trebuie câștigată pentru ca „galben-negrii” să mai spere la un loc în play-off-ul Ligii 2 – Detalii, AICI. […]

1 an în urmă

[…] antrenată de Dan Alexa joacă astăzi la Slobozia, cu Unirea, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 2. Partida […]

Back to top button