Sport

LIVETEXT. FC BRAȘOV – VICTORIE MARE la Sf. Gheorghe!!!

 

Fluier final. FC Brașov a obținut o victorie importantă la Sf. Gheorghe în prima etapă din noua stagiune a Ligii 2. „Stegarii” au învins-o pe Sepsi cu scorul de 3-2, golurile fiind marcate de Istrati 2, Iacob, respectiv Hadnagy 2 – unul din 11 metri. Vom reveni cu declarații și alte amănunte de la fața locului.

 

Min. 90+3 – Sepsi a marcat golul 2 din penalty. Șerban a făcut henț în careu și a fost eliminat. Hadnagy a transformat lovitura de pedeapsă.

 

Min. 85 – Goool FC Brașov!!! Corner executat perfect de Stan, Iacob a reluat cu capul, balonul a poposit în plasă și „stegarii” conduc la Sf. Gheorghe cu 3-1.

 

Min. 80 – Și FC Brașov a făcut a treia înlocuire. A ieșit Istrati, a intrat Horia Popa.

 

Min. 77 – Gazdele au epuizat schimbările. Plămadă l-a înlocuit pe Huiban.

 

Min. 76 – Poverlovici a văzut cartonașul galben. A fost consemnată a doua schimbare la „stegari”: Codoban a intrat în locul lui Ștefan Grigorie.

 

Min. 73 – Șt. Grigorie l-a lansat pe Istrati, care a scăpat singur cu Mutu, însă atacantul „stegar” a tras în portarul covăsnenilor. Oaspeții au irosit o ocazie importantă de a-și mări avantajul pe tabela de marcaj.

 

Min. 67 – Cornel Țălnar a efectuat prima înlocuire la FC Brașov: Manole a ieșit, a intrat Săftescu. „Stegarii” au cam căzut fizic. Echipa din Sf. Gheorghe domină, însă nu a avut ocazii deosebite.

 

Min. 63 – Încă o schimbare la Sepsi: Țuțu l-a înlocuit pe Burlacu.

 

Min. 60 – Gazdele domină meciul, însă fără a-și crea situații de gol.

 

Min. 53 – Prima schimbare la gazde, a ieșit Tofan, a intrat Veress.

 

Min. 48 – Sepsi Sf. Gheorghe a redus din handicap. Hadnagy a reluat cu capul și Căucă, în loc să respingă, a prins balonul, dar a intrat cu acesta în poartă. FC Brașov conduce cu 2-1.

 

Min. 46 – Huiban a primit cartonașul galben, după o intrare dură la Stan.

 

A început repriza a doua, nici o schimbare după pauză.

 

S-a încheiat prima repriză. FC Brașov o conduce pe Sepsi Sf. Gheorghe, în deplasare, cu scorul de 2-0, grație golurilor înscrise de Istrati în minutele 9 și 27. Peste 1.000 de spectatori sunt prezenți în tribune.

 

Min. 42 – Istrati putea realiza hat-trick-ul. Ștefan Grigorie i-a pasat, atacantul nostru a tras din unghi, în careu fiind, însă Mutu a respins șutul trimis la colțul lung.

 

Min. 40 – Disputa este echilibrată. FC Brașov joacă neașteptat de bine după numai o săptămână de pregătire. De la „stegari” au ieșit în evidență Goge, Istrati, dar și mijlocașul defensiv Iacob, junior care a fost legitimat abia ieri, venind de la FC Viitorul, gruparea patronată de Gică Hagi.

 

Min. 27 – Goool FC Brașov!!! 2-0 pentru echipa antrenată de Cornel Țălnar! Goge a sprintat pe stânga, i-a trimis în careu lui Istrati, care nu avea cum să rateze fiind singur cu Mutu în față. Istrati a reușit „dubla”.

 

Min. 22 – Șerban a primit cartonașul galben după ce l-a faultat pe Hadnagy.

 

Min. 18 – Căucă, portarul junior al brașovenilor, a avut un reflex de senzație la mingea trimisă cu capul de Hadnagy din 5 metri. Huiban a fost autorul centrării. Sepsi domină întâlnirea, însă „stegarii” se mențin în avantaj.

 

Min. 12 – Prima ocazie și în contul gazdelor: Huiban a tras de la 16 metri, peste poartă.

 

Min. 9 – Goool FC Brașov!!! Goge a scăpat spre poarta covăsnenilor, Mutu i-a ieșit în întâmpinare, iar din respingerea acestuia mingea a ajuns la Istrati, care a trimis balonul în poarta goală de la marginea careului.

 

Min. 5 – Prima ocazie a partidei le-a aparținut „stegarilor”: Stan a centrat dintr-o lovitură liberă, iar Șerban a reluat cu capul, din 6 metri, peste poartă.

 

11.00 – Meciul a început după un moment de reculegere ținut în memoria fostului internațional „stegar” Alexandru Meszaros.

 

 

10.50 – FC Brașov joacă în următoarea formulă: Căucă – Vlăsceanu, Poverlovici, Șerban, Stan – Manole, P. Iacob, Vl. Munteanu, Goge – Șt. Grigorie – Istrati. Antrenorul este Cornel Țălnar.

De partea cealaltă, gazdele au trimis pe teren „11”-le: Mutu – Tepes, Damian, Mihai, Burlacu, Minciună, Jakab, Tofan, Huiban, Hadnagy, Dumbravă. Echipa este pregătită de „principalul” Laszlo Polgar.

Astăzi, de la ora 11.00, FC Brașov începe noua stagiune a Ligii 2, jucând în deplasare la Sf. Gheorghe, în compania nou-promovatei Sepsi.

 

Este ora 10.30, echipele fiind, deja, la încălzire pe micuțul stadion din orașul covăsnean.

Meciul este arbitrat de o brigadă avându-l la centru pe Horia Mladenovici din București, observatori fiind băcăuanul Cristi Sava și sibianul Traian Marcu.

 

Foto: Lucian Pop


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button