Sport

Livetext. FC Brașov – Dinamo / Rezultat final. „Câinii” au mușcat de două ori

FC Brașov – Dinamo

Echipa antrenată de Dan Alexa a ratat oportunitatea de a urca pe loc de play-off în clasamentul Ligii 2. Prin această înfrângere, a băgat-o și pe Dinamo în ecuația intrării în top 6 la finalul sezonului regulat. Sigur, șanse ca FC Brașov să ajungă, până la urmă, în play-off mai sunt, însă e îngrijorătoare impotența „galben-negrilor” în ofensivă. De văzut ce va urma în 2023 și cum se vor descurca oficialii grupării brașovene până când se va aproba bugetul Primăriei. Asta, știindu-se ce s-a petrecut în sezonul trecut, cu datorii rostogolite neprofesionist și cu un șir de memorii la FRF.

Fluier final

FC Brașov a pierdut meciul cu Dinamo, scor 0-2. Golurile au fost marcate de Buhăescu (’15 penalty) și Iulian Roșu (’63). Gazdele au fost lipsite de inspirație în atac. FC Brașov a căzut pe locul 10 în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo (24 p) a urcat pe 8.

Minutul 90. Oltean a șutat slab dintr-o lovitură liberă, Oncescu a greșit și el, dar apoi s-a revanșat și a blocat la Saim.

Minutul 89. Dudea a și luat cartonașul galben.

Minutul 87. Dublă schimbare la oaspeți. Au ieșit Buhăescu și Neluț Roșu, au intrat Țîră și Dudea.

Minutul 82. Iglesias a văzut cartonașul galben.

Minutul 81. Rareș Lazăr a fost faultat de Iulian Roșu la marginea careului. Tudor Saim a tras în zid din lovitura liberă de la 18 metri acordată.

Minutul 74. Bani l-a înlocuit pe Al. Pop, la Dinamo.

Minutul 72. Și Oltean a fost avertizat.

Minutul 71. Antrenorul Dan Alexa a primit cartonașul galben (al câtălea în actuala stagiune?!…) pentru proteste.

Minutul 69. Rareș Lazăr a căzut în careu dintr-un duel cu Amzăr. „Galben-negrii” au solicitat penalty, însă arbitrul Cojocaru a lăsat jocul să continue.

Minutul 67. Trei schimbări la FC Brașov. Au ieșit Spătaru, Marc și Diogo Izata, au intrat Lambrinoc, T. Saim și Kirilenko.

Minutul 65. Patriche putea majora scorul, irosând o fază extrem de favorabilă a „alb-roșilor”. FC Brașov e groggy.

Destui fani ai brașovenilor au început să plece de la stadion.

Minutul 63. Iulian Roșu a marcat pentru 2-0. Mijlocașul lui Dinamo a șutat excelent de la 18 metri, Micu fiind învins. A fost o fază rapidă a „câinilor”, care a surprins defensiva Brașovului.

A trecut o oră de joc. Se joacă sub aceleași coordonate. Gazdele sunt complet lipsite de inspirație pe faza ofensivă. Altfel, e o luptă surdă pentru balon. Dinamo are avantaj minim, 1-0.

Minutul 53. Vasile Constantin l-a înlocuit pe Chică-Roșă, accidentat.

S-a dat startul reprizei secunde.

Pauză

FC Brașov a dominat finalul de repriză, însă nu și-a creat nici o fază clară de gol. Atacanții Angelov și Chică-Roșă n-au primit baloane utilizabile, evoluția lor fiind foarte ștearsă. Dinamo conduce cu 1-0.

Minutul 45+2. „Cap” Rareș Lazăr, din 6 metri, prins fără probleme de Oncescu.

Minutul 32. Amzăr a primit și el cartonașul galben.

Minutul 31. Iulian Roșu a șutat puțin peste transversală dintr-o lovitură liberă de pe la 20 de metri; în fapt, un corner mai scurt.

S-au scurs 30 de minute. Meciul este încrâncenat. După golul dat, Dinamo pare că are disputa sub control.

Minutul 20. Prima schimbare la FC Brașov. Mitrov a fost înlocuit cu Oltean.

Minutul 20. Iulian Roșu a tras în zid dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, lateral stânga.

Minutul 19. Spătaru a primit cartonașul galben.

Minutul 15. Penalty pentru Dinamo. Iulian Roșu a fost faultat în careu de Fustar, neglijent în această fază. Buhăescu a transformat cu siguranță. 1-0 pentru „câinii roșii”.

„Câinii” sunt încurajați de o galerie numeroasă. Și FC Brașov are destui susținători în tribune. Probabil, este cel mai mare număr de suporteri înregistrat pe „Tineretului” în acest sezon.

A început meciul.

Iată celelalte rezultate din etapa a 16-a a Ligii 2 la fotbal:

CSA Steaua București – Gloria Buzău 1-1

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-0

Unirea Constanța – Poli Iași 1-2

Viitorul Tg. Jiu – Ripensia Timișoara 3-1

Poli Timișoara – Csikszereda 2-1

Oțelul Galați – Metaloglobus București 3-0

CSC Șelimbăr – CSC Dumbrăvița 0-3

Progresul Spartac București – CSM Slatina 1-1

……………………………………..

Formații

FC Brașov (galben-negru): Micu – Mitrov, Fustar, Marc, Dumbravă – Lascu, D. Izata, R. Lazăr, D. Spătaru – Angelov, Chică-Roșă. Rezerve – Mikulic – T. Saim, Cociș, Negrean, Sorsa, Lambrinoc, V. Constantin, Kirilenko, T. Oltean. Antrenor – Dan Alexa.

Dinamo (roșu-alb): Oncescu – De Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr – Bena, N. Roșu, I. Roșu, Iglesias – Al. Pop, Buhăescu. Rezerve – Dujmovic – Dudea, Țîră, Borcea, Bani, Tomozei, Șerban, Delciu, Ghezali. Antrenor – Ovidiu Burcă.

…………………………………..

Meciul contează pentru etapa a 16-a din Liga 2 fotbalistică. Disputa, ultima oficială din acest an pentru ambele combatante, va începe la ora 13.15.

Partida de pe Stadionul „Tineretului” va fi arbitrată la centru de Adrian Cojocaru, din Galați. Asistenți sunt Raul Ghiculescu (Lugoj) și Răzvan Soponar (Baia Mare). Observatori au fost delegați Ioan Mureșan (Timișoara) și Adrian Petre (Buzău).

FC Brașov se situează pe locul 8 în clasament, cu 23 de puncte, la 3 distanță de ultima poziție ce asigură prezența în play-off. Dinamo ocupă locul 12, cu 21 de puncte. Lider este CSA Steaua, cu 33 de puncte acumulate.

Vom reveni.

FC Brașov – Dinamo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov, a admis la finele meciului cu Dinamo că oaspeții au câștigat meritat – DETALII, AICI […]

Back to top button