Sport

FC Brașov vrea să învingă și Dinamo

FC Brașov vrea să învingă și Dinamo

Disputa va avea loc sâmbătă, pe Stadionul „Tineretului”. Contează pentru etapa a 16-a din Liga 2 fotbalistică. Este ultima care se joacă în anul 2022.

„E un meci important pentru noi. Pentru că avem posibilitatea să ne apropiem de play-off. Putem să avem sărbători calme, plus o perioadă lungă de pregătire în care să fim liniştiți. Este o ultimă impresie care contează foarte mult. La Dinamo am evoluat aproape 3 ani. Am făcut performanțe ca jucător. Am câştigat campionatul. Respect Dinamo. Ce s-a întâmplat după aceea, este o altă discuție. Îmi doresc să câştigăm. Am reuşit să câştig împotriva lui Dinamo de mai multe ori. Sper să o facem şi sâmbătă”, a declarat Dan Alexa, antrenorul echipei FC Braşov.

La gazde, Ivan Fustar, Andrei Lascu şi Yanis Mbombo sunt incerţi.

Către play-off

„Pentru Dinamo este cam ultima şansă de a mai spera la play-off. A arătat foarte bine sezonul acesta, din etapa a 6-a. A fost una dintre echipele bune ale Ligii 2. Dinamo are un lot de valoare şi un antrenor pe care îl apreciez şi care este prietenul meu, Ovidiu Burcă. Trebuie să avem o evoluţie bună, să fim determinaţi. Să tratăm jocul foarte serios. Ne dorim mult să batem şi Steaua, şi Dinamo în 7 zile. Să menţinem forma bună este esenţial. O clasare în primele 6 echipe la finalul acestui an ne-ar da multă încredere”, a completat cel poreclit „Chirurgul”

La gazde, Ivan Fustar, Andrei Lascu şi Yanis Mbombo sunt incerţi.

În runda a 16-a din Liga 2 s-a jucat deja un meci. CSA Steaua București și Gloria Buzău au remizat, 1-1. Formația „militarilor”este prima în clasament, cu 33 de puncte. FC Brașov ocupă locul 8, cu 23 de puncte, la 3 lungimi în spatele liniei de accedere în play-off. Dinamo este a 11-a în ierarhie, cu 21 de puncte.

FC Brașov vrea să învingă și Dinamo


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] contează pentru etapa a 16-a din Liga 2 fotbalistică. Disputa, ultima oficială din acest an pentru ambele combatante, va începe la ora […]

Back to top button