Sport

Liga Mol / „Lupii” au urcat pe podium

 

Corona Brașov s-a duelat marți seară, pentru ultima dată în acest sezon, cu HSC Miercurea Ciuc. Confruntarea a contat pentru Liga Mol.

Ciucanii au fost adversarii perfecți pentru „lupi” în acest sezon, echipa antrenată de Jerry Andersson și Hakan Nygren câștigând toate duelurile cu gruparea din Harghita.
Ultima victorie din această serie, a șasea, a venit chiar la Patinoarul „Vakar Lajos”, Corona demonstrându-și din nou superioritatea. După doar 42 de secunde, prima linie ofensivă a brașovenilor a reușit o fază care a făcut șah-mat defensiva gazdelor. Saluga, Klouda și Fodor le-au ascuns pucul rivalilor, ultimul finalizând simplu. Pe finalul primei reprize a avut loc și o scurtă repriză de box, protagoniști fiind Salonen și Zsok. Finlandezul gazdelor a fost mai activ, Zsok preferând să nu riposteze și doar să se apere de loviturile rivalului. Harghitenii au egalat în minutul 24, Spady fructificând o superioritate numerică. A doua jumătate a reprizei secunde a fost a brașovenilor. Mai întâi, Obsut a făcut 2-1 cu o „torpilă” la care Ruczuj nu a avut replică. Ai noștri s-au desprins după alte cinci minute. Klouda l-a pus pe Mihaly față în față cu Ruczuj, portarul gazdelor a reușit să blocheze, dar un fundaș ciucan, în încercarea de a degaja, a lovit prost pucul, care l-a atins pe Ruczuj și a intrat în poartă. Scorul final, 4-1 pentru Corona, a fost stabilit de Obsut, în minutul 53, slovacul finalizând simplu din pasa lui Fodor. În urma acestui succes, „lupii” au urcat pe podium, cu un punct peste  Nove Zamky.
Pentru Corona Brașov urmează ultimele trei meciuri din deplasare în sezonul regulat. Vineri, „lupii” se vor duela cu Ujpest, sâmbătă o vor întâlni pe Miskolc, iar luni vor juca la Nove Zamky.      (L.P.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button