Sport

LIGA 4 BRAȘOV. Se va relua campionatul?! Ce spune Octavian Goga, președintele AJF…

 

Mulți iubitori de fotbal din Brașov se întreabă dacă la noi în județ se va relua Liga 4, întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus. În multe alte părți din țară, campionatul a fost „înghețat”, echipele – în afara celor ce vor juca barajul – fiind, deja, cu gândul la sezonul următor.

Dar iată ce a declarat Octavian Goga (foto), președintele AJF Brașov și vicepreședintele FRF, pentru pipetafotbalului.com, în privința (ne)începerii Ligii 4:

„Ministrul Ionuț Stroe a anunțat anumite proceduri care vor fi în vigoare imediat după 15 mai. Acestea se vor afla, oficial, în ordinul pe care îl vor emite, sperăm la începutul săptămânii viitoare, de către Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului. În forma pe care a anunțat-o domnul Stroe sau cu ceva modificări. Spre exemplu, reprezentanții fotbalului au propus să se renunțe la cele două săptămâni de izolare anunțate și să se treacă direct la antrenamente. Vom vedea exact cum va arăta ordinul. Ce este sigur, bazele sportive nu se vor deschide pentru amatori, deci nici pentru fotbaliștii de la Liga a 4-a. Știți deja, cluburile din Liga a 3-a s-au exprimat, prin acel chetionar, să nu se mai reia campionatul. E vorba tocmai de protocolul despre care vorbeam, precum și despre lipsa finanțării de la autoritățile locale, în acest moment greu. Ca o concluzie asupra chestionarelor, FRF a propus această variantă. Mai departe, Liga a 4-a trebuie să mai aștepte. Autoritățile centrale au anunțat că vor evalua situația la fiecare două săptămâni. Atunci când vor permite desfășurarea de activități sportive la nivel de amatori, vor putea și echipele din Liga a 4-a să-și reia antrenamentele. Fiecare AJF va decide dacă se vor mai juca sau nu partide din campionatul propriu-zis. Formatul, acolo unde va fi cazul de a se mai disputa partide, se va discuta și va fi avizat de Federație. Aceasta este o idee de lucru, dar este devreme, nimic nu este clar pe această temă acum! Experiența ultimelor luni ne-a învățat că lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. De aceea, trebuie să fim precauți în a înainta date certe și trebuie să luăm lucrurile treptat”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. LIGA 3 & 4. Ar fi vești bune pentru ACS SR, Râșnov și Precizia Săcele! Pentru Corona, în schimb…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare