Sport

LIGA 4 BRAȘOV. „Cine organizează acest meci își asumă niște riscuri foarte mari”! Colțea debutează contra Coronei în triunghiular…

 
Colțea Brașov, echipa clasată pe locul 3 (40 de puncte acumulate din 16 meciuri) în seria brașoveană a Ligii 4 de fotbal, va debuta în miniturneul care va desemna campioana județeană pe 18 iulie, de la ora 17.30, contra Coronei Brașov (locul 2, 42 de puncte). Cealaltă formație prezentă în acest triunghiular este Precizia Săcele (locul 1, 43 de puncte), care o va întâlni pe Colțea în data de 25 iulie.
 
„Ne-am săturat de atâta vacanță, suntem bucuroși că revenim la fotbal, sper că nu doar pentru câteva meciuri necesare încheierii unui sezon. Ne vom juca șansa până la capăt, trebuie să câștigăm ambele partide pentru a reprezenta Brașovul în baraj și vom face tot ce ține de noi ca acest lucru să se întâmple, făcusem o pregătire de iarnă bună și sunt convins că aveam șanse mari de a câștiga sezonul, dacă nu apărea coronavirusul. Am început doar de câteva zile antrenamentele în grupuri de 10, iar preparatorul fizic încă nu s-a putut întoarce din Spania; sunt detalii de care am înțeles că nu s-a ținut deloc cont, dar fac deja parte din trecut. Acum avem două finale în care vom apăra culorile și istoria clubului nostru”, a declarat Liviu Nicolae, antrenorul principal al celor de la Colțea Brașov.
 
La rându-i, Ciprian Jurubescu, președintele grupării CS Colțea 1920, a relatat: „După ce am cerut constant detalii despre ce urmează să se întâmple, acum am fost anunțați că, indiferent de situație, trebuie să jucăm în 18 iulie; trebuie să ne supunem și să ne prezentăm, dar cine organizează acest meci își asumă niște riscuri foarte mari. Fac partea din categoria celor care doresc ca o competiție sportivă să își desemneze câștigătorii doar în arenă, însă starea continuă de incertitudine din societatea noastră nu ne lasă să ne gândim decât la sănătatea personală și a celor din jur. Sper să pot convinge toți jucătorii să se prezinte la aceste jocuri, oricum vom încerca să respectăm competițiile unde trebuie să evoluăm. Indiferent de cum se vor termina aceste partide, consider că este un sezon compromis încă de la suspendarea lui, din luna martie, iar ce se dorește acum nu face deloc parte din principiile spiritului sportiv”.
 
De asemenea, conducerea CS Colțea susține că Stadionul „Tineretului”, ales de Comitetul Executiv al AJF Brașov ca loc de disputare al celor trei întâlniri, nu este unul neutru, așa cum ar fi fost normal, întrucât acolo „unde una din cele trei combatante, Corona, își face antrenamentele și a disputat jocuri oficiale până la suspendarea sezonului”.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare