Sport

Liga 3. Zărneștiul și Râșnovul se „bat” pentru un loc de baraj / La câte puncte este SR Brașov de prima poziție neretrogradabilă

Liga 3 la fotbal – Seria a 5-a a continuat sâmbătă cu o partidă „încinsă” din play-off. Olimpic Zărnești a dispus de AFC Câmpulung Muscel cu 3-2, după ce în minutul 72 condusese cu 2-0.

Astfel, formația antrenată de Mihai Stere (foto) a acumulat 46 de puncte în clasamentul din Liga 3 – Seria a 5-a, fiind pe locul 2. Olimpic Cetate Râșnov este pe 3, cu 43 de puncte. Lider este formația din Câmpulung, cu 54 de puncte, iar Kids Tâmpa Brașov ocupă locul 4, cu 39 de puncte.

În play-out-ul din Liga 3 – Seria a 5-a, după victoria de vineri a celor de la SR Brașov în deplasare – Detalii, AICI, sâmbătă s-au înregistrat rezultatele: Viitorul Curița – KSE Tg. Secuiesc 1-2; Ciucaș Tărlungeni – AFC Odorheiu Secuiesc 5-4.

Astfel, SR Brașov a rămas pe ultimul loc, cu 13 puncte, aflându-se la 10 puncte distanță de prima poziție neretrogradabilă, ocupată de Viitorul Curița. Ciucaș Tărlungeni (17 p) este penultima. În față sunt Odorheiu Secuiesc (38 p), KSE Tg. Secuiesc (26 p) și Sepsi 2 Sf. Gheorghe (25 p).



Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare