Sport

Liga 3. SR Brașov – meci de totul sau nimic

Liga 3 la fotbal programează în acest week-end partidele etapei a 3-a din play-off și play-out.

În Seria a 5-a, SR Brașov joacă la Tg. Secuiesc, un meci de „totul sau nimic”, așa cum l-a caracterizat antrenorul secund Daniel Mutu.

Despre partida de sâmbătă, de la ora 17.00, Daniel Mutu a mai declarat: „Întâlnim un adversar care joacă foarte bine în meciurile de acasă, cu o organizare bună, însă totul depinde de concentrarea și implicarea jucătorilor noștri, care după disputa din ultima etapă au arătat că suferim la faza defensivă, facem greșeli de interpretare care la final ne-au costat cele trei puncte (Detalii, AICI). Îmbucurător este faptul ca am reușit să înscriem 3 goluri și sperăm să continuăm să marcăm și în meciul cu KSE, ca să obținem cele trei puncte”.

În play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, SR Brașov este ultima în clasament, cu 8 puncte, la 11 lungimi distanță de poziția ce o salvează de retrogradare.

În această rundă, în play-out, se mai joacă: Sepsi 2 Sf. Gheorghe – AFC Odorheiu Secuiesc (astăzi) și Viitorul Curița – Ciucaș Târlungeni (mâine).

Totodată, în play-off-ul Ligii 3 – Seria a 5-a la fotbal, ambele confruntări sunt programate sâmbătă: Olimpic Cetate Râșnov (37 p) – AFC Câmpulung Muscel (48 p); Olimpic Zărnești (43 p) – Kids Tâmpa Brașov (36 p).

Foto: Arhivă SR Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
20 zile în urmă

ASSR, adica SR Brasov, o echipa de rahat, cu un steag de rahat !!!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare