Sport

Liga 3. SR Brașov îi poate strica planurile echipei Kids Tâmpa / Meci cu miză în ultima etapă din Seria a 5-a a sezonului regulat

Liga 3 la fotbal programează în acest week-end ultima etapă din sezonul regulat.

În seria a 5-a din Liga 3, SR Brașov are parte de un meci dificil, în deplasare, pe „ICIM”, în compania celor de la Kids Tâmpa. Gazdele își pot pierde locul de play-off, dacă nu înving, iar Odorheiul Secuiesc obține o victorie la Zărnești. Bine, și cu o remiză Kids poate accede în play-off, cu condiția ca formația din județul Harghita să piardă confruntarea cu lotul antrenat de Mihai Stere.

La rându-i, SR Brașov vrea să ia trei puncte, pentru a se apropia de locurile ce asigură menținerea în Liga 3.

Apel către suporterii stegari

Rareș Forika (foto), antrenorul echipei fanilor stegari, a declarat despre meciul de mâine: „Este o ocazie de a demonstra că locul din clasament este doar un număr, iar valoarea echipei este alta. Suntem hotărâți să demonstrăm că suntem echivalentul unei echipe de play-off și că poziția noastră în clasament nu reflectă întregul nostru potențial. Vom lupta pentru fiecare minge și vom juca cu încredere și determinare pentru a obține victoria. Sperăm să avem cât mai mulți suporteri la meci pentru a crea împreună o atmosferă fantastică și pentru a ne susține echipa!”.

Toate meciurile din Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal, ultima etapă din sezonul regulat, se joacă sâmbătă de la aceeași oră – 15.00. Programul este următorul: Kids Tâmpa Brașov – SR Brașov; Olimpic Zărnești – AFC Odorheiul Secuiesc; Olimpic Cetate Râșnov – KSE Tg. Secuiesc; Viitorul Curița – Ciucaș Tărlungeni; AFC Câmpulung Muscel – Sepsi 2 Sf. Gheorghe.

Situația la zi

Clasamentul arată astfel: 1. AFC Câmpulung Muscel – 39 p; 2. Olimpic Zărnești – 37 p; 3. Olimpic Cetate Râșnov – 34 p; 4. Kids Tâmpa – 30 p; 5; AFC Odorheiul Secuiesc – 29 p; 6. KSE Tg. Secuiesc – 19 p; 7. Sepsi 2 Sf. Gheorghe – 16 p; 8 Viitorul Curița – 15 p; 9. Ciucaș Tărlungeni – 12 p; 10. SR Brașov – 7 p.

Primele 4 formații se califică în play-off, celelalte vor juca în play-out.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare