Sport

Liga 3. Nici acum. SR Braşov a condus cu 2-0, dar… Olimpic Zărneşti, remontada de senzaţie în faţa liderului

Liga 3. SR Braşov nu a reuşit prima victorie a sezonului nici în runda a 10-a, prima a returului Ligii 3, Seria a 5-a. Pe „Tineretului”, „stegarii” au remizat, 2-2, cu Viitorul Curiţa, după ce a condus cu 2-0 din minutul 31, după reuşitele semnate de antrenorul jucător Pârvu şi de Dedu. Oaspeţii au revenit în repriza a doua şi au marcat în minutele 72 şi 86.

Într-o altă partidă, Olimpic Zărneşti a reuşit o remontada de senzaţie în faţa liderului, AFC Câmpulung. După 0-2 la pauză, zărneştenii au întors rezultatul şi s-au impus cu 3-2, golurile lor fiind marcate de Marinescu 2 şi Gavrilă.

La Tărlungeni, Olimpic Cetate Râşnov a trecut cu 4-0 de formaţia locală, Ciucaş. Toderaşcu 2, Drugă şi Roşu au marcat pentru echipa antrenată de Petre Lucian.

Ieri, Kids Tâmpa a câştigat la Sf. Gheorghe, 2-0 (Sburlea, Vlad), cu Sepsi II.

În clasament, la vârf, este echilibru. Pe primul loc rămâne AFC Câmpulung – 24 p, urmată de Râşnov – 22 p, Zărneşti – 20 p şi Kids Tâmpa – 18 p. SR Braşov e ultima, cu 1 p în 10 meciuri.

FOTO: Facebook SR Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Liga 3. Nici acum. SR Braşov a condus cu 2-0, dar… Olimpic Zărneşti, remontada de senzaţie în… […]

6 luni în urmă

[…] SR Braşov şi-a continuat parcursul dezastruos din Liga 3, Seria 5. La Râşnov, „stegarii” au pierdut la scor de neprezentare, 0-3, derby-ul cu Olimpic Cetate, formaţie care în urma acestui rezultat a urcat pe primul loc în clasament. Voicu,… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare