Sport

Dave MacQueen, un car de nervi după înfrângerea cu DEAC. Atac frontal la jucători

Dave MacQueen, antrenorul Coronei Braşov, şi-a criticat dur elevii după meciul pierdut, 2-5, în faţa celor de la DEAC, în Erste Liga la hochei pe gheaţă.

„Lupii”, care veneau după victoria cu Dunaujvaros, continuă din păcate seria evoluţiilor inconstante şi pierd puncte importante pe propria gheaţă. Novotny, Mihalik, Buchkin, Vasilev şi Krolis au marcat pentru cei de la DEAC, reuşitele Coronei fiind semnate de Sills şi VanWormer.

Dave MacQueen, atac frontal la adresa jucătorilor

„Poate că suntem cea mai «proastă» echipă pe care am antrenat-o până acum. Am încasat goluri pe greşeli mari. Ne lipsesc mulţi jucători şi nu sunt soluţii. I-aş scoate pe unii de pe foaia de joc imediat pentru a trimite un semnal puternic. A fost o evoluţie inacceptabilă. Apărarea noastră este inexistentă, nu plimbăm suficient pucul, iar atacanţii au avut multe şanse de gol, dar au tras în pieptul portarului. Ne lipseşte şi determinarea. Până nu o vom recăpăta vor mai fi meciuri ca acesta”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

Mâine, de la ora 17.30, Corona se va duela cu Ferancaros, meci la care fanii vor avea parte de surprize.

🎃 Pregătiți-vă de Halloween! Duminică, 29 octombrie, la meciul de hochei dintre Corona Brașov și FTC Telekom, avem ediție de Halloween!
👻 Jucătorii vor evolua în tricouri speciale pentru această ocazie care vor fi scoase la licitație!
🧙‍♀️ Vom avea face painting pentru copii care să îi transforme în cele mai înfricoșătoare stafii și vrăjitoare.
🦇Îi îndemnăm pe toți spectatorii să vină costumați deoarece vor fi premiate cele mai interesante/ înfricoșătoare costumații! 🕷️🎃👻Câștigătorul primului loc va primi tricoul lui Zoltan Tőke din sezonul 2022 – 2023! Locurile 2 și 3 vor fi recompensate cu două crose trecute prin focurile bătăliilor de anul trecut!
🍬De asemenea, nu va lipsi trick or treat, de data acesta derulat de jucătorii U13 și părinții acestora care vor strânge fonduri pentru deplasarea copiilor la cel mai puternic turneu de hochei pentru juniori din lume, Pee-Wee Tournament!
🍁Vă așteptăm să ne bucurăm de toamnă, de hochei și să ne distrăm împreună de Halloween!”, a anunţat Corona pe Facebook.

FOTO: Captură Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Dave MacQueen, un car de nervi după înfrângerea cu DEAC. Atac frontal la jucători […]

6 luni în urmă

[…] Dave MacQueen, un car de nervi după înfrângerea cu DEAC. Atac frontal la jucători […]

6 luni în urmă

[…] Braşov traversează perioadă dificilă în Erste Liga. Cu absenţe importante în lot, „lupii” nu se răgăsesc. Ai noştri au doar […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare