Sport

LIGA 3 BRAȘOV. ACS Kids Tâmpa, o nouă provocare…

 

ACS Kids Tâmpa evoluează pe teren propriu în acest final de săptămână, în cadrul etapei a patra din Liga a 3-a la fotbal, Seria a 5-a. „Alb-albaștrii” primesc vizita formației CSO Plopeni, vineri, de la ora 15.00, partida urmând a avea loc pe Stadionul ICIM. Cele două echipe au câte o singură victorie în primele trei runde, aflându-se pe locurile 9 (Kids Tâmpa), respectiv 8 (CSO Plopeni).

„Am avut o săptămână în care am încercat să reparăm greșelile de la meciul precedent, dar să ne și pregătim pentru a putea surprinde viitorul adversar. Băieții s-au antrenat bine, și-au dat seama că au abordat greșit runda trecută. Vom întâlni o echipă cu jucători experimentați, care au jucat în primele două ligi și cărora le place să «țină» mingea. În primul rând, va trebui să avem altă atitudine. Este cea care face diferența la acest nivel. Vom avea schimbări în formula de start, pentru că nu poți rămâne în echipă dacă joci slab. Avem un lot echilibrat valoric pe toate posturile. Probabil, vom vedea pe teren jucători chiar mai tineri decât cei care au jucat până în prezent”, a spus Nicolae Văduva, unul dintre antrenorii „urșilor”, înaintea partidei.

„Ne motivează rezultatul negativ din meciul trecut. Este unul care nu ne caracterizează, chiar dacă am întâlnit una dintre echipele bune ale seriei. Suntem hotărâți să intrăm mai concentrați și să ne dăruim mai mult. Trebuie să fim atenți la fiecare joc, toate echipele sunt bune, cu destui jucători experimentați. Trebuie să facem risipă de efort și să evităm greșelile. Dacă ne impunem jocul și vom avea mai mult posesia, putem spera la o victorie”, a punctat și fundașul Raul Cupu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare