Sport

Liga 2. Acuze dure la adresa arbitrajelor

 

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus ieri la Clinceni, 2-1 cu Academica, însă gazdele au acuzat dur arbitrajul. La ambele goluri marcate de Attila Hanagy au fost probleme. La primul, Ene, cel care a dat pasa decisivă, a plecat din ofsaid, iar cea de-a doua reușită a fost precedată dă un fault clar comis de Issa.

„Nu se poate aşa ceva. Pentru ce muncim? Dacă şi într-un joc televizat se fac aceste greşeli, doar împotriva unei echipe, ce ar mai fi de spus? Sunt extrem de dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Sepsi”, a declarat Alexandru Dragomir, preşedintele grupării din Clinceni.

Și cei de la CS Mioveni au acuzat arbitrajele. În urma înfrângerii 0-2 cu UTA Bătrâna Doamnă, președintele Comitetului Director al grupării argeşene, Dumitru Olteanu, a precizat la Sport Total FM: „Am fost defavorizaţi clar, în ambele dispute din acest an, de Marian Balaci şi Robert Dumitru. Mă întreb, după aceste evenimente, pe cine deranjăm? După ce am pronunţat mai apăsat cuvântul promovare am început să avem probleme. Nu este în regulă şi astfel de evenimente ne pun în pericol viitorul. Vom înainta memorii către FRF şi Comisia Centrală a Arbitrilor pentru a trage un semnal de alarmă asupra a ceea ce ni se întâmplă”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare