Sport

LIGA 1. Sibiul, CE PROMOVARE cu Anamaria Prodan!…

 

După ce a apărut informația că Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, ar putea deveni proprietara unui club de fotbal din Liga 1, în speță FC Hermannstadt – vezi: LIGA 1. Prodanca, PATROANĂ la o echipă din Ardeal?!…, presa din întreaga lume a acordat spații acestui subiect.

„Faceți cunoștintă cu modelul Playboy care vrea să cumpere un club din prima ligă. Anamaria Prodan, care e considerată drept cea mai sexy impresară, ar putea deveni curând patron. Fostul model Playboy a declarat că este interesată să cumpere FC Hermannstadt, în ciuda faptului că acest club are datorii de aproximativ 630.000 de lire sterline. Femeia de 47 de ani are legături cu fotbalul, datorită căsniciei cu Laurențiu Reghecampf, fost mijlocaș român. Prodan nu este deloc lipsită de încredere, susținând recent că toți bărbații o vor”, a precizat Mirror.

Cei de la FC Hermannstadt nu au spus ceva asupra eventualei sosiri a Prodancăi la gruparea de pe Cibin, dar au postat pe pagina sa de Facebook: „În ultimele 48 de ore, clubul nostru a fost menționat pe 14 site-uri de știri din toată lumea! Din Anglia (faimosul The Sun) până în Grecia (Protothema) și chiar până în îndepărtatul Chile (Meganoticias), s-a auzit de #FCH! Nu comentăm contextul articolelor respective, dar ne bucură prezența noastră acolo. Ba chiar ne motivează să rămânem la fel de activi în demersurile noastre de comunicare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare