Sport

LIGA 1. Sepsi, DISCUȚII cu un antrenor care a fost și la FC Brașov!!! Încă o achiziție!!!

 

Sepsi Sf. Gheorghe dorește, totuși, un antrenor cu experiență pentru noul sezon, când va juca în premieră în Liga 1. După ce negocierile cu Vasile Miriuță nu s-au finalizat, din informațiile noastre se intenționează aducerea lui Viorel Moldovan la gruparea covăsneană.

Se știe, Viorel Moldovan, care a profesat și la FC Brașov o perioadă, a fost unul din asistenții lui Anghel Iordănescu la prima reprezentativă de fotbal a României care s-a calificat la Euro 2016, în Franța. Ultima echipă pe care el a pregătit-o a fost AJ Auxerre, din Ligue 2.

De asemenea, după Grecu, Sepsi Sf. Gheorghe a anunțat astăzi, pe contul său de Facebook, transferul unui nou jucător: Claudiu Herea (foto), care a semnat un angajament valabil 3 ani. Ovidiu, fratele mai cunoscut al acestuia, a ajuns sub comanda lui Gică Hagi, la FC Viitorul.

Potrivit aceleiași surse, în perioada 26 iunie – 4 iulie, Sepsi OSK va efectua un stagiu de pregătire la Bükfürdő (Ungaria), unde va susține și trei meciuri amicale, cu Gyirmot (Ungaria) – 28 iunie, Maribor (Slovenia)  – 1 iulie și Dinamo Zagreb  (Croația) – 4 iulie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button