Sport

LIGA 1. Gigi Becali CERE excluderea Craiovei!!!

 

Șeful FCSB este extrem de nervos, simțind – înaintea meciului de diseară cu Astra Giurgiu – că-i scapă titlul printre degete.

Gigi Becali a solicitat excluderea grupării CS „U” Craiova din campionat, întrucât în meciul de aseară cu FC Viitorul a utilizat mai mulți jucători tineri, fără experiență competițională, menajând o serie de titulari de drept.

„Nu se face aşa ceva. Părerea mea este că trebuie să ia masuri şi Liga, şi Federaţia, şi UEFA. Nu poţi chiar să faci ce vrei la fotbal. Când eşti la fotbal, eşti într-o asociaţie de 14 echipe, nu eşti tu singur pe tarla, să semeni grâu şi porumb cum vrei tu… Probabil, în regulament se stipulează despre desconsiderarea competiţiei, dar probabil nu sunt în regulament mai multe sancţiuni, pentru că nu s-a gândit nimeni că cineva poate să facă aşa ceva, să aibă o asemenea obrăznicie. Părerea mea este că trebuie penalizaţi de către noi, cei 14”, a declarat Gigi Becali într-o intervenție avută la PRO TV, el susținând că se va plânge și la UEFA. 

Totodată, Becali a relatat că nu vrea să comenteze în nici un fel despre echipa nașului său, Gică Hagi: „Viitorul a câştigat, să fie sănătoasă… N-are nici o vină”, admițând că Marcel Popescu, oficialul grupării din Bănie, a avut dreptate când a spus că Steaua a ajuns în această situație din vina ei.

CITEȘTE ȘI: Liga I. Viitorul, tot mai aproape de titlu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare