Sport

Laszlo Dioszegi scoate banii

Laszlo Dioszegi scoate banii pentru a-și premia fotbaliștii după victoria de pe teren propriu cu CFR Cluj, 2-1, care a propulsat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe pe loc de play-off în Superligă.

Știut fiind că până acum CFR Cluj a învins-o pe Sepsi pe unde a prins-o, covăsnenii fiind catalogați în mass-media sportivă drept „satelitul” echipei din Gruia, Laszlo Dioszegi, conducătorul grupării din Sf. Gheorghe, a precizat pentru Fanatik: „Asta este o prostie! Noi niciodată nu am fost satelit al unei echipe și nici nu o să fim. Până când eu administrez firma, vă garantez că poate să vină orice echipă, chiar și Metalul Târgu Secuiesc, că noi nu o să fim satelitul nici unei echipe. Nici invers și nici așa”.

Laszlo Dioszegi scoate banii

Conducătorul lui Sepsi a relatat că, în urma victoriei de duminică seară, fiecare fotbalist de la formația sa a încasat o primă de 1.800 de euro.

„Noi la fiecare meci avem primă dublă când jucăm cu echipele de pe podium întotdeauna. Este 900 de euro la victorie și dacă jucăm cu primele 3, depinde unde suntem, atunci e primă dublă. Dacă nu eram în primii 6 cu victoria asta, atunci prima era 1.200 de euro. În play-out este 600 de euro, în play-off este 900 de euro. Merită, fiindcă putem să spunem că băieții au alergat 94 de minute. Trebuie ca play-off-ul să rămână obiectivul. Nu spun că suntem aproape, dar avem șanse. Nu putem să spunem că obiectivul nu este play-off-ul”, au încheiat Dioszegi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare