Sport

Doi jucători de la FCSB – în vizorul lui Sepsi / Ce a spus Laszlo Dioszegi

Doi jucători de la FCSB – în vizorul lui Sepsi.

Multe echipe din Superligă se pregătesc pentru perioada de transferuri din iarnă. Chiar dacă nu recunosc, și șefii grupării din Sf. Gheorghe sunt în căutări.

Doi jucători de la FCSB – în vizorul lui Sepsi

Se vorbește că Laszlo Dioszegi ar fi pus ochii pe doi fotbaliști de la FCSB, de care Gigi Becali vrea să scape cât mai rapid. Este vorba despre Dorin Rotariu și Andrea Compagno.

În mass-media centrală de sport, Dioszegi a relatat că, într-adevăr, i-ar vrea pe cei doi la Sepsi, însă numai dacă antrenorul Bernd Storck îi va cere asta. Și, deocamdată, germanul i-a transmis că este focusat pe finalul de an din Superligă.

Laszlo Dioszegi a recunoscut că managerul general Attila Hadnagy a discutat în vară înregimentarea lui Dorin Rotariu la Sepsi, însă transferul nu s-a materializat.

Și FC Hermannstadt ar fi interesată de serviciile lui Rotariu, așa cum a afirmat Gigi Becali.

Foto: Bernd Storck & Laszlo Dioszegi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] covăsnenii fiind catalogați în mass-media sportivă drept „satelitul” echipei din Gruia, Laszlo Dioszegi, conducătorul grupării din Sf. Gheorghe, a precizat pentru Fanatik: „Asta este o prostie! Noi […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare