Sport

Laszlo Dioszegi, despre jucătorii lui Sepsi, arbitru și transferuri după meciul de la Bodo

Laszlo Dioszegi, șeful echipei Sepsi Sf. Gheorghe, a relatat după ce elevii lui Liviu Ciobotariu s-au oprit în play-off-ul Conference League: „Eu am intrat în vestiarul băieților noștri și am spus o singură propoziție: «Sunt mândru de voi». Chiar sunt mândru de băieți, putem părăsi stadionul cu capul sus. Trebuie să scoatem pălăria în fața băieților, au luptat 120 de minute. Dacă nu era penalty pentru ei, poate ajungeam la loviturile de departajare”.

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut în prelungiri la Bodo, 2-3 cu Glimt, după ce la finele celor 90 de minute scorul fusese egal, 2-2, ca și în tur. Golurile covăsnenilor au fost marcate de Alimi și Varga.

La Digi Sport, Laszlo Dioszegi a mai spus: Băieții au luptat așa cum nimeni nu a știut. Bodo/Glimt e o echipă mai bună, am zis din start. Nu pot să fiu supărat pe Păun (la hențul comis în careu, din care norvegienii au marcat golul decisiv – n.r.), a jucat multe meciuri foarte bune. Nu putem să vorbim despre un jucător, doi sau trei. A jucat echipa și a făcut un joc foarte bun. Nici o echipă din România nu putea face un rezultat mai bun decât am făcut noi. Eu așa consider, că am ieșit cu capul sus”.

Laszlo Dioszegi a precizat, apoi, că , în opinia sa, arbitrul irlandez a tras cu gazdele „10%” și că Marius Ștefănescu nu este de vânzare pentru suma de un milion de euro. Se știe, mijlocașul lui Sepsi este dorit de FCSB și Rapid. De asemenea, Dioszegi a punctat că la formația pe care o conduce va mai veni un fundaș central cu meciuri la prima reprezentativă a Ungariei.

Și Liviu Ciobotariu s-a legat de arbitraj, la Digi Sport, la finele partidei din Norvegia: „Părasim competiția cu un gust amar. Au fost probleme de arbitraj. La golul lui Ștefănescu (care trebuia să fie de 3-3 – n.r.) nu a fost ofsaid și la golul lui Pellegrino a fost ofsaid, unu-doi metri. Am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică”.

Nici Farul Constanța nu s-a calificat în grupele Conference League, pierzând în Finlanda, 0-2 cu HJK Helsinki. În tur, elevii lui Gheoghe Hagi se impuseseră cu 2-1.

Update. Fundașul de care a vorbit Dioszegi este Akos Kecskes. Are 27 de ani, a mai trecut prin carieră pe la Atalanta Bergamo (Italia) și FC Lugano (Elveția).

„E prima mutare după ce am fost eliminați, cred că și ultima”, a relatat finanțatorul lui Sepsi la Fanatik.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare