Sport

Laszlo Dioszegi – bucuros ca un copil / Câți bani le dă „taurilor” pentru performanța realizată

Laszlo Dioszegi – bucuros ca un copil. Visul finanțatorului grupării Sepsi Sf. Gheorghe s-a îndeplinit. Echipa covăsneană s-a calificat in extremis în play-off-ul Superligii la fotbal, după succesul din deplasare cu Petrolul Ploiești, 2-1, în ultima etapă a sezonului regular. Gabriel Debeljuh, în minutul 90+3, a marcat golul izbăvirii.

Astfel, Sepsi s-a clasat pe locul 6, urmând a se confrunta în play-off-ul Superligii cu FCSB, Rapid București, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Farul Constanța.

Cum s-a îndeplinit obiectivul, antrenorul german Bernd Storck va continua și în sezonul viitor la formația din Sf. Gheorghe.

Laszlo Dioszegi – bucuros ca un copil

După partida cu mari emoții de la Ploiești, Laszlo Dioszegi a declarat: „Sunt bucuros ca un copil. Îmi vine să plâng. Sincer, n-am crezut că vom câștiga și că rezultatele indirecte vor fi pentru noi. Felicit băieții. Au luptat extraordinar. Cine a văzut meciul și-a dat seama că 100 de minute au dat tot băieții. Au luptat ca niște tauri. Jos pălăria în fața jucătorilor Am arătat încă o dată că suntem o echipă imprevizibilă, care merită să fie în primele 6. Până la urmă, am ajuns acolo unde ne e locul. Ne vom lupta la fiecare meci de la egal la egal în play-off. Noi jucăm mereu pe teren și vom arăta întregii țări că vom lupta la fiecare meci. Vrem să jucăm fotbal și să câștigăm toate meciurile”.

Apoi, Laszlo Dioszegi a relatat: Fiecare jucător are o primă specială, este stipulată în contract. Cred că în jur de 5.000 de euro primește majoritatea jucătorilor pentru calificarea în play-off. Pentru acest meci, prima a fost de 900 de euro pentru victorie, pe lângă cei 5.000 de euro”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare